Frequently asked questions

ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ ΚΡΆΤΗΣΗΣ

Πώς μπορώ να κάνω την κράτησή μου;

Μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας online χρησιμοποιώντας την φόρμα που εμφανίζεται στην Connectotransfers.com ιστοσελίδα. Απλά επιλέξτε την ημερομηνία, τα σημεία έναρξης και λήξης της μεταφοράς σας και ακολουθήστε τον σύνδεσμο. Ο σύνδεσμος θα σας δείξει τους τύπους των οχημάτων που μπορείτε να επιλέξετε και τις τιμές που ισχύουν για τις μεταφορές μίας διαδρομής ή μετ' επιστροφής. Εάν ο προορισμός σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα, μπορούμε να σας στείλουμε μια προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας διαδρομή και πλήρεις οδηγίες για το πως θα κάνετε την κράτησή σας.

Πρέπει όλες οι κρατήσεις να γίνουν εκ των προτέρων;

Σας συνιστούμε να κάνετε την κράτησή σας εκ των προτέρων. Τη στιγμή που γίνεται η κράτηση, ένα όχημα προορίζεται αποκλειστικά για εσάς και εγγυόμαστε τη διαθεσιμότητα αυτού. Ωστόσο, κρατήσεις της τελευταίας στιγμής είναι εφικτές μόνο εάν υπάρχει διαθέσιμο όχημα.

Τι είδους οχήματα μπορώ να επιλέξω;

Μπορείτε να επιλέξετε κανονικό αυτοκίνητο, πολυτελές αυτοκίνητο, μίνι λεωφορείο (8 ατόμων), μίνι λεωφορείο 2 (14 ατόμων), λεωφορείο (26 ατόμων), λεωφορείο (50 ατόμων).

Πώς μπορώ να βρώ τον οδηγό μου;

Ο οδηγός θα έρθει να σας παραλάβει για να σας μεταφέρει στον προορισμό σας. Εάν το σημείο εκκίνησης είναι το αεροδρόμιο, ο οδηγός θα σας περιμένει στην αίθουσα αφίξεων κρατώντας μια ετικέτα με το όνομα σας.

Πόσο χρόνο θα διαρκέσει η μεταφορά μου;

Οι χρόνοι που αναγράφονται είναι οι φυσιολογικοί, όσον αφορά τη διάρκεια του ταξιδιού σε μια κανονική ημέρα. Παρόλα αυτά, ενδέχεται αυτοί οι χρόνοι να αλλάζουν ελαφρά στις περιόδους υψηλής κινητικότητας όπου και υπάρχει αυξημένη κίνηση στους δρόμους ή στις περιπτώσεις όπου γίνονται κάποια έργα συντήρησης στους αυτοκινητοδρόμους και πρέπει να επιλεγεί κάποια εναλλακτική διαδρομή. Θα ειδοποιηθείτε εάν υπάρχει οποιαδήποτε προβλεπόμενη καθυστέρηση στο ταξίδι σας.

Γιατί είναι καλύτερα να κλείσει κανείς μια μεταφορά με αυτοκίνητο παρά ένα κανονικό ταξί;

Η Connectotransfers.com σας προσφέρει υπηρεσίες μεταφοράς που διακρίνονται για τις σταθερές τιμές τους, ωστέ να γνωρίζεται εκ των προτέρων τα έξοδα σας και δεν επηρεάζονται από τυχόν ιδιαιτερότητες της διαδρομής ή της κίνησης στους δρόμους. Πέρα από την βολικότητα και τις σταθερές τιμές, με την Connectotransfers.com δεν χρειάζεται να σπαταλήσετε τον πολύτιμο χρόνο των διακοπών σας ψάχνοντας για μεταφορικό μέσο.

Τι συμβαίνει σε περίπτωση καθυστέρησης της πτήσης μου;

Ο οδηγός θα είναι συνεχώς ενήμερος σχετικά με τις λεπτομέρειες της πτήσης σας και θα είναι εκεί για να σας παραλάβει τη στιγμή της άφιξης σας.

Υπάρχει κάποια επιπλέον χρέωση στην περίπτωση που ο οδηγός πρέπει να με περιμένει λόγω της καθυστέρησης της πτήσης μου;

Στην περίπτωση καθυστέρησης της πτήσης σας, ο οδηγός θα είναι ενήμερος σχετικά και θα σας περιμένει για να σας παραλάβει, όπως αναφέρθηκε παραπάνω. Στην περίπτωση αυτή δεν χρεώνουμε επιπλέον την ενδεχόμενη καθυστέρηση και την αναμονή του οδηγού

Ο αριθμός της πιστωτικής μου κάρτας είναι σωστός, αλλά απορρίφθηκε. Γιατί;

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι γιατί η κάρτα σας απορρίφθηκε:


- Η ημερομηνία λήξης της κάρτας είναι πριν από την ημερομηνία της κράτησης της μεταφοράς
- Έχετε φτάσει το πιστωτικό σας όριο

Μπορώ να κάνω κράτηση με κάρτα που δεν είναι στο όνομα μου;

Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάρτα κάποιου άλλου προσώπου, αρκεί να έχετε την απαιτούμενη άδεια του ιδίου για χρήση αυτής και του ονόματος που αναγράφεται επάνω.ΕΠΙΒΕΒΑΊΩΣΗ ΚΡΆΤΗΣΗΣ

Πώς μπορώ να είμαι σίγουρος ότι η κράτησή μου έχει επιβεβαιωθεί;

Κατά την κράτηση, θα λάβετε ένα μήνυμα σχετικά με την πορεία της διαδικασίας και αφού αυτή ολοκληρωθεί, θα λάβετε μία ειδοποίηση για την κατάσταση της κράτησής σας. Η διαδικασία ενδέχεται να διαρκέσει το μέγιστο 12 ώρες (κατά μέσο όρο συνήθως 2 ώρες). Οι κρατήσεις επιβεβαιώνονται μόνο όταν λαμβάνεται μήνυμα επιβεβαίωσης κράτησης.

Τελείωσα την κράτησή μου, αλλά δεν έχω λάβει την επιβεβαίωση, τι πρέπει να κάνω;

Αφού έχετε εισάγει όλα τα στοιχεία που απαιτούνται για την υποβολή της κράτησης, το αίτημά σας είναι σε επεξεργασία και μπορεί να διαρκέσει έως και 12 ώρες. Οι κρατήσεις επιβεβαιώνονται μόνο αφού λάβετε την επιβεβαίωση μέσω email. Παρακαλούμε εισάγετε προσεκτικά τη διεύθυνση του email σας, ώστε να μπορείτε να λάβετε την επιβεβαίωση. Εάν ωστόσο δεν την έχετε λάβει, εξετάστε το φάκελο Ανεπιθύμητων μηνυμάτων, αν ακόμη δεν υπάρχει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι συμβαίνει εάν χάσω το κουπόνι μου;

Σε περίπτωση που χάσετε το κουπόνι σας, απλά επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης της Connectotransfers.com και θα σας παρέχουμε ένα καινούργιο κουπόνι.

Τί είδους ασφάλεια έχω κατά τη διάρκεια της μεταφοράς;

Τόσο εσείς όσο και οι αποσκευές σας είναι ασφαλισμένα κατά την μεταφορά σας με την Connectotransfers.com, αλλά σας συνιστούμε να έχετε μια επιπλέον ασφάλεια για ολόκληρο το ταξίδι.ΠΡΌΣΘΕΤΕΣ ΑΠΑΙΤΉΣΕΙΣ

Θα χρεωθώ επιπλέον εάν έχω πολλές αποσκευές;

Δεν χρεώνουμε επιπλέον τις αποσκευές των επιβατών μας και θα έχετε την βοήθεια του οδηγού μας για την τοποθέτηση τους στο αυτοκίνητο.

Τι γίνεται στην περίπτωση που ταξιδεύω με ένα παιδί ή με παιδιά;

Παιδιά ηλικίας κάτω των 12 ετών δεν επιτρέπεται να ταξιδεύουν χωρίς συνοδό. Παιδιά ηλικίας μεταξύ 12-18 ετών πρέπει να έχουν γραπτή δήλωση από τους γονείς τους. Εάν η μεταφορά σας απαιτεί κάποιο παιδικό κάθισμα, παρακαλούμε ενημερώστε μας εγκαίρως.

Παρέχεται μεταφορά για άτομα με ειδκές ανάγκες;

Ναί, παρέχουμε υπηρεσίες μεταφοράς για άτομα με ειδικές ανάγκες, όμως παρακαλούμε ενημερώστε μας εγκαίρως ώστε να σας παρέχουμε ένα προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας όχημα.

Μπορώ να κάνω κράτηση μεταφοράς μαζί με ξενάγηση με την Connectotransfers.com;

Η Connectotransfers.com σας προσφέρει όχι μόνο υπηρεσίες μεταφοράς αλλά και τη δυνατότητα εκδρομών σε όλη την Αυστρία. Οι ξεναγήσεις μπορούν να γίνουν είτε μόνο με έναν οδηγό είτε μαζί με έναν ξεναγό. Οι εκδρομές μπορούν να οργανωθούν σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Επιτρέπεται το κάπνισμα στο αυτοκίνητο κατά την διάρκεια της διαδρομής;

Όχι, το κάπνισμα απαγορεύεται καθόλη την διάρκεια της διαδρομής.

Προβλέπονται από την Connectotransfers.com κάποιες στάσεις στην διάρκεια της μεταφοράς;

Η Connectotransfers.com σας μεταφέρει ακριβώς στον προορισμό που επιλέξατε εκτός και αν διευθετηθεί διαφορετικά.

Μπορώ να μεταφέρω κατοικίδια με το όχημα μεταφοράς μου;

Είναι δυνατή η μεταφορά κατοικιδίων, αλλά μόνον εάν είναι τοποθετημένα στο κατάλληλο κλουβί τους και βρίσκονται στον χώρο αποσκεύων του αυτοκινήτου.

Δεν μπορώ να βρώ απαντήσεις στα ερωτήματα μου. Τι πρέπει να κάνω;

Εάν δεν βρίσκεται απάντηση στο ερώτημά σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης της Connectotransfers.com στο: +385 21 55 33 55ΠΛΗΡΩΜΉ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΆΣ

Πότε και σε ποιόν πρέπει να πληρώσω για τη μεταφορά μου;

Η πληρωμή της μεταφοράς εξαρτάται από τους προβλεπόμενους όρους κατά την κράτηση. Κανονικά σας χρεώνουμε 20% από το λογαριασμό σας και το υπόλοιπο ποσό πρέπει να αποπληρωθεί επι τόπου σε μετρητά στον οδηγό σας.

Μπορώ να ολοκληρώσω την κράτησή μου χωρίς πιστωτική κάρτα;

Κατά την κράτηση, έχετε την δυνατότητα επιλογής πληρωμής μέσω μεταφοράς συναλλάγματος. Μετά την κράτηση, οι διαχειριστές μας θα σας στείλουνε μια προσφορά. Ανάλογα με τη χώρα και την τράπεζα με την οποία κάνετε την πληρωμή σας, η μεταφορά αυτών των χρημάτων μπορεί να διαρκέσει έως και μία εβδομάδα. Είναι ζωτικής σημασίας να στείλετε μέσω φαξ ή email την επιβεβαίωση της πληρωμής σας από την τράπεζα, γιατί διαφορετικά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την κράτησή σας.

Είναι ασφαλής η πιστωτική μου κάρτα κατά την κράτηση;

Ναι, τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας είναι απολύτως ασφαλή. Είναι απαραίτητα για την προπληρωμή και σας παρέχουν εγγύηση της κράτησής σας, ανάλογα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της επιλεγμένης μεταφοράς, όπως αυτά εκφράζονται στην προσφορά της μεταφοράς που σας παρέχεται και δίπλα στις τιμές της υπηρεσίας, και στην επιβεβαίωση που θα λάβετε μετά την κράτηση. Για την προστασία των δεδομένων της πιστωτική σας κάρτας, χρησιμοποιούμε το αξιόπιστο σύστημα Secure Sockets Layer (SSL), ώστε τα δεδομένα σας να είναι απολύτως ασφαλή. Στην περίπτωση της απάτης και της κατάχρησης της πιστωτικής σας κάρτας από τρίτο πρόσωπο, οι περισσότερες τράπεζες και εταιρείες πιστωτικών καρτών αναλαμβάνουν τον κίνδυνο και καλύπτουν όλα τα έξοδα που προκύπτουν από την κατάχρηση. Σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα ηθικής μας, σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας. Έχουμε δεσμευτεί ότι το όνομα, η διεύθυνση, η διεύθυνση email και τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, που απαιτούνται για την κράτηση, δεν θα αποκαλυφθούν σε τρίτους χωρίς τη συγκατάθεσή σας.

Τι ακριβώς περιλαμβάνει η συνολική τιμή;

Η τιμή της μιας διαδρομής περιλαμβάνει τη μεταφορά σας από το σημείο εκκίνησης στον τελικό προορισμό. Η τιμή της μετ' επιστροφής μεταφοράς περιλαμβάνει επιπλέον και την επιστροφή σας στο αρχικό σημείο εκκίνησης.

Οι τιμές της υπηρεσίας προκύπτουν από την κατά άτομο χρέωση ή από την επιλογή του ανάλογου οχήματος;

Οι τιμές της μεταφοράς σχετίζονται πάντοτε με το όχημα που επιλέγεται, το όποιο με τη σειρά του εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων που πρόκειται να ταξιδέψουν.

Πώς γίνεται η πληρωμή της μεταφοράς;

Την στιγμή της κράτησης θα χρεωθείτε, μέσω πιστωτικής κάρτας, το 20% της συνολικής τιμής της μεταφοράς. Το υπολειπόμενο ποσό (80%) θα πρέπει να πληρωθεί σε μετρητά απευθείας στον οδηγό σας.

Ποιές είναι οι συστάσεις του οδηγού μου;

Όλοι οι οδηγοί της Connectotransfers.com είναι επαγγελματίες με μακροχρόνια και συνεχή εμπειρία στον τομέα υπηρεσιών μεταφοράς επιβατών και θα είναι απόλυτα προετοιμασμένοι για ένα ασφαλές, ευχάριστο και σταθερό δρομολόγιο.

Περιλαμβάνεται φιλοδώρημα στο ποσό πληρωμής;

Όχι, το φιλοδώρημα είναι στην διακριτική σας ευχέρεια.

Χρειάζομαι απόδειξη για τη μεταφορά μου. Πότε την παραλαμβάνω;

Εάν έχετε προπληρώσει χρησιμοποιώντας χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, μπορούμε να σας αποστείλουμε την απόδειξη σας μέσω email.ΑΛΛΑΓΉ ΚΑΙ ΑΚΎΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΡΆΤΗΣΗΣ

Μπορώ να ακυρώσω την κράτησή μου;

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας, παρακαλούμε ακολουθήστε τις οδηγίες που αναγράφονται στο email που παραλάβατε κατά την επιβεβαίωση της κράτησης. Λάβετε υπόψη ότι, ένα μέρος ή το συνολικό ποσό της κράτησης μπορεί να χρεωθεί. Σας προτείνουμε να διαβάσετε προσεκτικά την πολιτική ακύρωσης κατά την κράτηση.

Πότε μπορώ να είμαι βέβαιος ότι η ακύρωση της κράτησής μου έγινε με επιτυχία;

Μετά την αίτηση για ακύρωση της κράτησης, θα λάβετε μέσω email ένα μήνυμα επιβεβαίωσης της ακύρωσης. Σε περίπτωση που δεν το έχετε λάβει στα εισερχόμενα μηνύματα σας, παρακαλούμε ελέγξτε τον φάκελο με τα ανεπιθύμητα μηνύματα.